sobota, 26. oktober 2013

Vanilla biscuits with walnutS // Vanillekipferl mit Walnüssen

Ingredients:

210g baking margarine (9/10 cup)
300g flour (2 1/3 cup)
100g ground walnuts (3/4 cup)
2 eggs
150g sugar (1 1/6 cup)
1 packet of vanilla sugar
ground sugar

Into the flour put softened margarine, eggs, sugar and ground walnuts and all mix into the dough. Allow to rest for 30 minutes, the best in the refrigerator. On a floured surface shape croissants and place them on baking paper. Bake until golden-brown for 5-8min at 190°C (375°F). Still hot sprinkle with granulated sugar.

Bon appetit!

_________________________________________________________________________________

Zutaten:

210g Backenmargarine
300g Mehl
100g gemahlene Walnüsse
2 Eier
150 g Zucker
1 Päckchen Vanillezucker
gemahlenen Zucker

Mischen das Mehl mit die aufgeweichte Margarine, Eier, Zucker und gemahlen Walnüssen und alle misch in den Teig. Lassen Sie für 30 Minuten ruhen, die am besten im Kühlschrank.  Auf einer bemehlten Fläche macht Croissants und auf Backpapier auslegen. Backen goldbraun für 5-8min zum goldbraun bei 180 ° C Noch heiß bestreuen mit Kristallzucker.

Bon appetit!


Ni komentarjev:

Objavite komentar