nedelja, 27. oktober 2013

Walnut triangleS // Walnüssen Dreiecke

Ingredients:

Dough:
150g flour (1 1/6 cup)
65g sugar (1/2 cup)
1 egg
1/2 teaspoon baking powder
1 packet vanilla sugar
1 pinch salt
65g soft margarine (1/4 cup)
3 tablespoons apricot jam

Coating:
75g butter (1/3 cup)
100g sugar (3/4 cup)
1 packet vanilla sugar
2 tablespoons water
200g ground walnuts (1 1/2 cup)

Instructions:

Mix together all the ingredients. Mix to a smooth dough. If it sticks, put it for some time in the refrigerator. Roll out the dough to a rectangle (32x24 cm) (1,05x0,8 ft), place on baking paper and then on baking tray. Coat it with jam.
In a saucepan heat and dissolve the butter, sugar, vanilla sugar and water. Stir in ground walnuts. When the mixture cools, smear it evenly over the jam on the dough.

Bake for 25-30 min on 190°C (375°F). When the pastry slightly cools down, cut into squares and these in half, to form triangles.

Bon appetit!

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Zutaten:

Teig:
150g Mehl
65g Zucker
1 Ei
1/2 TL Backpulver
1 Päckchen Vanillezucker
1 Prise Salz
65g weiche Margarine
3 Esslöffel Aprikosenmarmelade

Belag:
100g Butter
100g Zucker
1 Päckchen Vanillezucker
2 Esslöffel Wasser
200g gemahlene Walnüsse

Anleitung:

Mischen Sie alle Zutaten. Mischen zu einem glatten Teig. Wenn es klebt, legte es für einige Zeit in den Kühlschrank stellen. Den Teig ausrollen zu einem Rechteck (32x24 cm), Stelle auf Backpapier und dann auf dem Backblech. Beschichte es mit Marmelade.
In einem Topf erhitze und löse die Butter, Zucker, Vanillezucker und Wasser auf. Mische in gemahlene Walnüsse. Wenn die Mischung abgekühlt ist, schmieren sie gleichmäßig über die Marmelade auf den Teig.

Backen Sie für 25-30 min auf 190 ° C Wenn das Gebäck leicht abkühlt, schneide in Quadrate und diesen in zwei Hälften, um Dreiecke zu bilden.

Bon appetit!



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